Accountancy

Zonder een correcte boekhouding is uw vennootschap een vogel voor de kat. Het gestructureerd vastleggen van uitgaven, inkomsten en de vermogenspositie van uw bedrijf vormt de basis waarop u beleidsmatig kunt verder bouwen.

Hoe zit het met de financiƫle gezondheid van uw onderneming? Maakte u dit jaar winst of verlies?

Houdt u er een juist financieel beleid op na? Waar situeert uw break even zich? En hoeveel bedraagt uw cash flow? Kortom, is uw bedrijf gezond? Op al deze vragen geven Van den Berghen Accountants & Fiscale Juristen een duidelijk antwoord.

Uw persoonlijke dossierbeheerder zorgt tevens voor al uw financiƫle verplichtingen en aangiftes. Met kennis van zaken en permanente bijscholing staat hij of zij in voor een zeer accurate service, inclusief een heldere en duidelijke communicatie. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw boekhouding en fiscaliteit en kan u zich dus met een gerust hart focussen op het uitbouwen van uw zaak. Desgewenst krijgt u daarbij elke praktische ondersteuning voor het uitvoeren van uw betalingen en/of het invullen/versturen van verplichte documenten.