Team

Team

Specialisten met IAB erkenning

Niet alleen door kennis van zaken, maar zeker ook door persoonlijke inzet en betrokkenheid maakt Van den Berghen Accountants & Fiscale Juristen graag voor u het verschil. We willen een meerwaarde betekenen voor uw zakelijke groei.

U kan steeds kan rekenen op ons team met 10 experts in administratie, accountancy en fiscaliteit.

Kantooradres


Maak kennis met onze 3 partners:

Desiree

Desirée De Roo (vennoot)

accountant, belastingconsulent

Studeerde met onderscheiding af als bachelor in bedrijfsbeheer internationaal ondernemen en behaalde vervolgens opnieuw met onderscheiding de BanaBa accountancy-fiscaliteit. Zij deed eerder ervaring op als consultant accounting, compliance & reporting bij EY. Zij maakte de overstap naar Van den Berghen Accountants & Fiscale Juristen in 2013 en werd vennoot in 2016. Desirée behaalde haar IAB titel van Accountant-Belastingconsulent in 2018.

T    +32 (0)15 28 84 20

E   desiree@vandenberghen.com

 

 

Jan

Jan Van den Berghen (vennoot)

fiscaal jurist, belastingconsulent

Studeerde met onderscheiding af in rechten aan de KU Leuven. Hij werkte een ManaMa in fiscaal recht af met grote onderscheiding en won voor de KUL de finale van de Moot Court Competition tegen de Wirtschaftsuniversität van Wenen, een internationale pleitwedstrijd in fiscale zaken tussen diverse toonaangevende universiteiten wereldwijd. Jan deed na zijn studies ervaring op inzake internationale fiscaliteit en vennootschapsbelasting bij KPMG. Hij werd vennoot bij Van den Berghen Accountants & Fiscale Juristen in 2016. Jan behaalde zijn IAB titel van Belastingconsulent in 2018.

T   +32 (0)15 28 00 42

E   jan@vandenberghen.com

 

Peter

Peter Van den Berghen (vennoot)

accountant, fiscaal jurist, managing director

Stichter van het kantoor, studeerde in 1985 met onderscheiding af in rechten aan de Universiteit van Antwerpen en startte in 1993 het kantoor. Zijn jarenlange ervaring staat borg voor een hoogwaardige expertise. Deze wordt zowel voor eigen klanten als na gerechtelijke vraag ingezet.

T   +32 (0)15 28 00 40

E  peter@vandenberghen.com